OM FANTASTISKT.SE

Sedan starten 2003 är vårt fokus att skapa framgång för våra kunder
med konceptet E-handel, B2C, B2B samt abonnemangsförsäljning.

Design & Kommunikation

Allt börjar med en idé om att vilja starta eller förändra sin affärsidé online. Vårt designteam tar sig an uppgiften att utveckla kunders idéer till färdiga koncept och med en tydlig onlinestrategi.

Utveckling

Fantastiskt.se måtto är att helt enkelt vara bäst. Att från konceptet få fram en färdig produkt som funkar bra i dagens IT mognad, men som ändå inte sätter käppar i hjulen för en framtida utveckling.

Säker drift

Våra färdiga lösningar hostas i en miljö som vi styr över till 100%. Vår hosting av er e-handel är i trygga händer med en upptidsgaranti på 99,9%.

Fantastiskt Support

Vårt mål är att ge er den bästa service ni någonsin upplevt. Det gör vi med våra fem hörnstenar. Lyhördhet, ansvar, framtidstänk, expertis & öppenhet.

FANTASTISKT SEDAN 2003

Fantastiskt.se grundades 2003 med målet att erbjuda marknadens bästa e-handelslösning. 11 år senare är vi fortfarande en av Sveriges ledande e-handelsleverantörer med marknadens bästa system för hantering av B2C, B2B samt abonnemangshantering. Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt inkluderat marknadsföring.


Mattias

Mattias

VD

Vi har fått möjligheten att arbeta med företag som verkligen satsar på sin verksamhet på Internet. Att se deras positiva utveckling från nystartade e-handlar till vart de är idag värmer. Det ger även stöd för att vår affärsmodell från idé till färdig produkt med en tydlig marknadskanal är helt rätt väg att gå.

Michael

Michael

VVD / Utvecklingsansvarig

Med tydliga processer där vi hela tiden jobbar med kunden som en del i projekten ges inte bara en tydlighet för kunden, utan även en förbättrad slutprodukt då kunden alltid får sin åsikt hörd i processen.

Johan

Johan

IT-ansvarig

Med redundans i samtliga system ser vi till så att affärssystem, e-handlar eller interna applikationer för våra kunder håller den högsta kvalité och en stolt upptidsgaranti på 99,9%.